MY DARLING MISSIS KRONKY

Comedie 12+

de John Patrick 

un spectacol de Mihai Ţărnă

Durata spectacolului

2 ore, 20 min, cu o pauză

DESCRIERE

Personajele acestei comedii sunt locuitori săraci şi necăjiţi ai New York-ului. 


Într-o casă ruinată, cu scumpul său motan, trăieşte Pamela Kronky, iar în alt colţ al megapolisului - trei aventurieri, care şi-au pus în gând să se îmbogățească. Cum planifică s-o facă? Omorând bătrâna naivă şi primind banii din asigurarea ei!  


Cu mult haz și inteligență, autorul ne apropie, poate de cea mai mare enigmă umană - bunătatea. Așa suntem noi, oamenii, mereu în așteptarea miracolului…


„Bună, Doamne! E Pamela Kronky, buna ta prietenă. Îţi doresc un Crăciun Fericit și să ţi se împlinească toate dorințele. Acum, desigur, ești foarte, foarte ocupat, milioane de oameni se întorc către tine, dar cred că vei găsi o clipă şi pentru mine, așa cum a fost întotdeauna. M-am gândit ce cadou să-ți fac de ziua ta, și m-am hotărât să promit repetat să-mi iubesc aproapele cu toată puterea mea. Nu are rost să-ţi explic că nu e deloc ușor! Vecinul nu ţi-l alegi. Dar ce poți face? Aşa înveţi că dragostea e muncă grea, o încercare. Doamne, dă-mi puterea să rezist și dă puterea celor pe care îi iubesc să se iubească unii pe alții. Pa, pa! Amin! Rămân pentru totdeauna a ta, Pamela Kronky”. 


O comedie burlescă și, totodată, dramatică, care ne oferă ocazia de a vorbi de pe scenă despre cum e să ierţi, accepţi şi să-ţi iubeşti aproapele.

DISTRIBUȚIE:

Pamela Kronky

Lilia Bejan

Solomon Bozo

Ion Munteanu

Brad Winner

Alex Rusu

Gloria Gulock

Victoria Țurcanu

George Yanky

Nicu Țărnă

Medicul

Vitalie Jacotă

Sir Tenner

Motanul Mosorel

© 2023 TFN.md - Teatrul Fără Nume. Toate drepturile rezervate.